Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Think Yoga (0)

Prostor Think Yoga vznikl z potřeby vytvořit místo, které bude určeno výhradně praktikování jógy. Nabízíme alternativu k prostředí fitnesscenter. Klidné prostředí a malý počet praktikujících umožňuje lektorovi téměř individuální práci se cvičícími, v hodinách je prostor reagovat na Vaše aktuální potřeby. Chceme, aby byly jednotlivé pozice dobře pochopeny a správně provedeny. Učíme efektivně používat dech, uvědomit si zásady správného dýchání při hodině jógy i mimo ni. Jedině tak lze zažít čistou radost z pohybu a vyvíjet se. Hodina jógy tak nezůstane pouhým prostředkem k udržení kondice, budete moci poznat nekonečné možnosti Vašeho těla, rozvíjet sami sebe a vykročit dál.

Můžete se u nás zapsat do pravidelných tříměsíčních kurzů nebo navštěvovat nezávisle volné lekce. Kurzy jsou koncipovány tak, aby na sebe jednotlivé hodiny navazovaly a umožnily nám rozvíjet se. I v případě nepravidelné pracovní doby Vám rádi vyjdeme vstříc a vymyslíme kombinaci několika vhodných kurzů. Na volné lekce je možné přijít bez rezervace, při vedení hodiny hledá lektor zlatý střed, aby si na své přišel začátečník i pokročilí.

Typ hodin:drop in lekce, uzavřené kurzy, workshopy
  • Škola jógy – akreditováný kurz instruktor jógy 200 hodin Kurzy pro instruktory

    11. 10., 16:30 - 16. 02. 2025, 16:00 Plátová Veronika

    Všechny zájemce o hlubokou moudrost jógy zveme na již třetí kurz pro instruktory jógy. Kurz je akreditován MŠMT, čerstvě jsme dostali rozšíření akreditace na 200 hodin. Po úspěšném absolvování kurzu ...

    31 900 Kč Detail
Načíst další


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám