Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Moje energie a já

06.10.2018So 10:00 - 17:30

Přijďte na praktický workshop, kde se naučíte, jak různými technikami dobře zacházet se svou energií.

Často jistě slyšíte říkat nebo si sami říkáte: „Už na to či ono nemám energii, nemám už sílu.“ Ovšem je třeba si uvědomit, že my ji stále máme, jenže není moc aktivní. A jak to udělat, aby byla aktivní, jak ji rychle získat nebo jak s ní dobře hospodařit – na to vám už odpoví náš workshop.
Druhým extrémem bývá problém opačný, a to, že máme energie přebytek, většinou vlivem stresu. A jak tuto energii vyloučit, vydat, abychom neměli vysoký tlak, migrény, problémy se štítnou žlázou, a jiné přetlakové potíže právě ze stresu – na to opět odpoví náš workshop.

Program
Zabývat se budeme zvláštními druhy cvičení i dýcháním. Půjde o správné působení našich sil vůči gravitaci a zemské přitažlivosti a budeme se zabývat tokem energie naším tělem – čakrami. Jsou to v podstatě hormonální žlázy, kterými proudí energie, a pokud některá žláza není v pořádku, pak energie v ní není ve správném pohybu a její tok není v pořádku.
Také existují speciální cviky, které rozproudí koloběh kyslíku v našem těle, tím jej dostanou ke každé buňce, a tak buňky opět získají energii. Cviky jsou praktické, je možné je používat kdekoliv – v práci, za volantem, na cestách, v MHD, při chůzi atd.

Další informace

Studio:Dům jógy Anděl (8)
Instruktoři:
  • Jarmila Kučmášová
1 450 
Zpět na vyhledávání


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám