Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jógová dílna

04.09. - 08.01.2020St 17:30 - St 19:00

Jógová dílna je ideální pro všechny, kteří již nějakou dobou cvičí jógu (bez ohledu na to, o který směr se jedná) a rádi by se podívali na některé pozice více do hloubky a naučili se, jak s nimi hravou formou pracovat a jak je zařadit do pravidelnější praxe.

Jógová dílna je inspirovaná oblíbenými odpoledními lekcemi Vinaye Kumara z Mysore, které jsou zaměřené na rozvoj flexibility a síly. Začneme pozdravy slunce a postupně se propracujeme hravou formou k pokročilejším pozicím a vše zakončíme závěrečnými kompenzačními pozicemi. Jógová dílna tak bude pěkným obohacujícím a inspirativním doplňkem k pravidelnému cvičení pevně daných sestav. Naučíme se, jak využít kreativitu a jak si uzpůsobit a vytvořit naše vlastní sestavy zaměřené za určitým cílem.

Lekce však není vhodná pro ty, co cvičí jógu pouze příležitostně anebo s jógou právě začínají.  V případě dotazů Vám rádi poradíme. O případných zdravotních omezeních je nezbytné informovat učitele před lekcí, prosím.

O učitelce Janě Mikšíčkové více zde: www.yogamandala.cz, kde najdete také aktuální rozvrh a další kontaktní informace

Další informace

Studio:Yoga Shala Karlín (0)
Instruktoři:
  • . (0)
Podmínky rezervace:Rezervujte si své místo na lekci předem online v našem rezervačním systému: yogakarlin.isportsystem.cz/ Ať víme, že s Vámi můžeme počítat :-) Prosím přihlašujte se a odhlašujte se nejpozději 2 hodiny před začátkem lekce. Pokud se včas neodhlásíte, vstup Vám bude odečten. Děkujeme za pochopení
Poznámka k akci:Podložky jsou na místě samozřejmě k zapůjčení. Prosíme přijďte cca 15-10 min. před lekcí, ať stihneme začít včas.
Poznámka k ceně:Základní cena 200 Kč/lekce, ale v případě předplacení více lekcí nabízíme slevu (např. 160 Kč/lekce) - viz info na yogakarlín.com
200 
Zpět na vyhledávání


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám