Přihlášení

Přihlášení

Zapomněl/a jste heslo? Registrace nového uživatele
YogaPoint.cz

Jóga a ájurvéda – Reprodukční tkáňSemináře a workshopy

16.11.2024So 9:30 - 13:00
Věděli jste, že ájurvéda považuje reprodukční orgány za samostatnou tkáň? Podle ájurvédské tradice je reprodukční tkáň konečným produktem našeho trávení. Je tedy kromě potravy tvořena esencí našich vjemů, myšlenek a pocitů. I když může být pro naši západní mysl takové spojení překvapivé, v kontextu ájurvédy jde o přirozený a logický vztah. Ájurvéda chápe člověka jako mikrokosmos, na jehož fungování můžeme velmi dobře pozorovat známý efekt motýlích křídel. Reprodukční tkáň není pouhým fyzickým orgánem, ale odráží celkovou vnitřní rovnováhu a pohodu. Na semináři se budeme zabývat praktickými radami, jak o sebe pečovat, aby kvalita této tkáně byla co nejlepší.
V praktické části se budeme věnovat jógové praxi se specifickým vlivem na ženskou i mužskou reprodukční tkáň. Při cvičení budete mít příležitost zavnímat vliv vybraných jógových pozic na své tělo a mysl.
Přihlašování zde: https://joga.cz/kurzy-prihlasovani/ot/city/5/ot/event/5902/registration/price

Další informace

Studio:Jóga v denním životě, Praha 2 (0)
Podmínky rezervace:Přihlašování zde: https://joga.cz/kurzy-prihlasovani/ot/city/5/ot/event/5902/registration/price
Poznámka k akci:Těšíme se na Vás!
Poznámka k ceně:Sleva 100 Kč pro seniorky a seniory 60+; pro studenty a studentky do 26 let věku, pro rodiče na rodičovské do 3 let věku dítěte, ZTP A ZTP-P


Partneři
Yogapoint

Chcete se stát partnerem?

Napište nám